Bărbatul care a fost accidentat grav şi dus la spital miercuri seara, după ce a fost lovit de un TIR în localitatea bihoreană Gepiu, a decedat în noaptea de miercuri spre joi, au anunțat reprezentanții Poliției Bihor.

Potrivit informării trimise joi de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, victima este un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Batăr.

Acesta a fost lovit în timp ce ar fi traversat pe DN79, printr-un loc nepermis, fără să se asigure. „În urma investigaţiilor efectuate, (n.r. poliţiştii) au constatat că un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, pe direcţia Oradea - Salonta, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi acroşat un bărbat de 50 de ani", se arată în comunicat.

Şoferul TIR-ului a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

După accident, bărbatul din Batăr a fost dus la spital şi a intrat în operaţie. În aceeaşi seară, după ora 19, şeful UPU-SMURD, dr. Hadrian Borcea, a declarat pentru BIHOREANUL că acesta e în stare foarte gravă, cu traumatism cranian sever, fracturi la nivelul membrelor şi traumatisme la nivelul organelor interne, fiind asistat respirator.

Poliţiştii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!