Un copil de 3 ani a murit, iar alte patru persoane, dintre care doi minori și doi adulți, sunt căutate, duminică seară de autoritățile din Timiș și Arad, după ce o barcă de agrement, cu 12 persoane, s-a răsturnat în râul Mureș.

Potrivit Antena3, în momentul în care ambarcațiunea s-a răsturnat, în dreptul localității timișene Periam Port, în barcă se aflau 12 oameni.

8 dintre aceștia au reușit să iasă singuri din apele râului, atât pe malul dinspre județul Timiș, cât și pe cel din Arad.

În Timiș, pe malul râului a ieșit din apă o mamă de 28 de ani cu copilul ei în vârstă de 3 ani. Copilul însă a decedat, în ciuda resuscitărilor făcute de medici.

Celelalte șase persoane care au reușit să iasă din apă (3 copii și 3 adulți) sunt în județul Arad, după cum notează Opinia Timișoarei.

Potrivit datelor de la fața locului, trei copii au fost scoși din apă, fiind conștienți și hipotermici. O parte dintre răniți au fost duși la spital.

ISU Timiș a comunicat că întâmplarea a fost anunțată la 112 în jurul orei 20.24, la fața locului fiind mobilizate mai multe echipaje de salvare din Arad și Timiș.

„Pompierii continuă căutările disperate, în speranța că îi vor găsi în viață pe ceilalți doi copii și 2 adulți dați dispăruți în Mureș”, mai scrie Opinia Timișoarei.

UPDATE: Conducătorul bărcii a fost reținut, continuă căutările

Bărbatul care conducea barca a fost reținut de polițiști. A condus barca fără să aibă acest drept și în plus era și băut.

Autoritățile au reluat luni căutările celor patru persoane.

Detalii, în articolul „Conducătorul bărcii care s-a răsturnat cu 12 persoane la bord a fost reținut. Era beat și nici nu avea dreptul să conducă!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!