În acest sfârşit de săptămână, sâmbătă, se vor desfăşura jocurile din ultima etapă a Grupei locurilor 1-6 din Liga Naţională la baschet masculin. În cadrul acestei runde, echipa orădeană CSM CSU va evolua la Bucureşti, în compania Stelei, într-un meci ce va decide ocupanta locului III în TOP 6.

Partida este programată de la ora 17, în Sala Mihai Viteazul din Capitală, locul unde îşi dispută jocurile de pe teren propriu formaţia CSM Steaua Eximbank.

Partida se anunţă extrem de atractivă, ambele formaţii dorind să se impună în acest joc, pentru a încheia pe locul III grupa şi a intra de pe această poziţie în play-off, fapt care ar evita duelul cu BC SCM Timişoara, în primul tur din următoarea fază.

Interesant este faptul că, dacă orădenii se prezintă la această partidă după succesul de moral, obţinut acasă în faţa clujenilor de la UBT, steliştii vin după un eşec suferit marţi la Piteşti, cu BCM U FC Argeş.

Jocul CSM Steaua Eximbank Buc - CSM CSU Oradea va fi arbitrat de Alexandru Olaru, Bogdan Podar şi Valentin Negrea, urmând a putea fi vizualizat pe micul ecran în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport.

Sâmbătă, de la aceaşi oră se vor disputa şi celelalte două jocuri ale etapei, între care derby-ul de la Sibiu, dintre liderul actual, echipa locală, şi campioana en-titre, U BT Cluj-Napoca, meci care va decide cine va intra în play-off de pe primul loc.


Programul ultimei etape din Grupa locurilor 1-6 a Ligii Naţionale la baschet masculin:

Sâmbătă, ora 17.00:

BC CSU Sibiu - U-Banca Transilvania Cluj (FRB TV)

BC SCM Timişoara - BCMU FC Argeş Piteşti

CSM Steaua Eximbank Buc - CSM CSU Oradea (Digi Sport)


Clasament:

1.

BC CSU Sibiu

23/8

54

2.

U-Banca Transilvania Cluj

22/9

53

3.

CSM Steaua Eximbank Buc.

21/10

52

4.

CSM CSU Oradea

21/10

52

5.

BC SCM Timişoara

19/12

50

6.

BCMU FC Argeş Piteşti

15/16

46