Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea dispută luni seară ultimul joc de pe teren propriu din actualul sezon. Elevii antrenorului Cristian Achim vor primi în Arena Antonio Alexe replica formaţiei BC CSU Sibiu, în cea de-a doua confruntare a finalei mici din Liga Naţională.

Meciul este programat cu începere de la ora 19 şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Cum în prima dispută sibienii s-au impus pe teren propriu, la o diferenţă de şase puncte, cu scorul de 69-63, raportul întâlnirilor directe dintre cele două combatante este 1-0 pentru formaţia de pe Cibin, iar bihorenii sunt obligaţi să se impună luni seara pentru a continua seria finalei şi a o împinge în decisiv.

Regula de disputare a finalei mici în Liga Naţională de baschet este de cel mai bun din trei partide.

"Este un duel între două echipe dezamăgite, cu a noastră un pic mai mult. Prin urmare a lipsit şi motivaţia în primul joc. Am încercat să ne focusăm, dar aşa cum s-a văzut în modul nostru de exprimare în teren, nu am reuşit. Mă refer la noi. E foarte complicat să găsim motivaţie pentru a juca această finală mică. Ţintim la locul 1, iar din momentul în care nu mai putem să îl obţinem lucrurile au devenit mai complicate pe parte de motivare. Vom încerca să ne revanşăm faţă de suporterii noştri la meciul 2, care, de altfel, va fi şi ultimul pe teren propriu în acest sezon", a declarat Cristian Achim, antrenorul principal al formaţiei orădene.

Jocul de luni CSM CSU Oradea - BC CSU Sibiu va fi arbitrat de Laszlo Bukuresti, Costin Bogdănescu şi Bedir Sefer, în timp ce comisar din partea Federaţiei Române de Baschet a fost desemnată Svetlana Simion.

Pentru spectatori porţile arenei se vor deschide la ora 17:30.