Formaţia de baschet CSM CSU Oradea joacă miercuri acasă cu Dinamo, într-un meci restant din cadrul Ligii Naţionale. Partida va avea loc de la ora 18 la Arena Antonio Alexe.

Este primul joc pe teren propriu pentru formaţia antrenată de Cristian Achim după eşecul de la Ploieşti. Între timp, orădenii au mai avut meciul de la Bucureşti cu Steaua, unde au reușit să se impună.

Meciul va fi între două echipe de la mijlocul clasamentului: CSM CSU ocupă locul 7, cu 16 victorii şi 7 înfrângeri, iar Dinamo se află pe poziţia a 10-a, cu 12 victorii şi 13 înfrângeri.

Dacă "roş-albaştrii" orădeni luptă pentru obţinerea avantajului terenului propriu în primul tur al play-off-ului, în schimb, "alb-roşii" bucureşteni încearcă să se califice în play-off şi se luptă pentru puncte, orice rezultat fiind important în meciurile rămase până la încheierea sezonului regulat.

Meciul dintre CSM CSU Oradea şi Dinamo trebuia să se dispute pe 19 ianuarie, astfel încât jucătorii care nu se aflau sub contract cu cele două echipe la acea dată nu vor avea drept de joc la duelul de miercuri. Astfel, CSM CSU Oradea nu va putea conta pe serviciile lui Strahinja Jovanovic, în timp ce Dinamo nu se va putea baza pe Ricky Tarrant şi Justin Jackson.

La CSM CSU va mai absenta şi Dovis Bickauskis, care este accidentat.

În meciul tur, la Bucureşti, CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 77-61.

Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport şi Look Sport, dar şi online pe FRB TV (YouTube).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!