Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea susţin miercuri seară ultimul joc din Grupa E a FIBA Europe Cup.

"Roş-albaştrii" au făcut deplasarea în Belgia, acolo unde, de la ora 21.30, se vor duela cu echipa gazdă Kangoeroes Mechelen. Partida va avea loc în localitatea Willebroek, la Sporthal De Schalk, urmând a fi transmisă în direct pe canalul YouTube – FIBA The Basketball Channel.

Situată pe primul loc înaintea ultimei etape a grupei, cu 4 victorii şi o singură înfrângere, CSM CSU Oradea are mari şanse de calificare, însă, pentru aceasta, trebuie să nu piardă la o diferenţă mai mare de 25 de puncte.

Între timp, s-a disputat, marţi seară, jocul dinte bulgarii de la Rilski Sportist şi francezii de la  Cholet Basket, aceştia din urmă impunându-se cu scorul de 100-66, astfel că ambele echipe care se vor duela miercuri seară în Belgia să obţină calificarea.

Belgienii au nevoie de o victorie la cel puţin 26 de puncte diferenţă pentru a obţine calificarea, în timp ce CSM CSU nu trebuie să piardă la o diferenţă mai mare de 25 de puncte, în rest, oricare rezultat aduce calificarea bihorenilor.

Conform conducerii clubului CSM, jucătorul lituanian al clubului orădean Donatas Tarolis are şanse foarte mari să revină pe parchet cu ocazia acestui joc. El nu a mai jucat din 2 noiembrie.

"Doni este refăcut, iar condiţia sa fizică îi permite să revină pe teren, chiar dacă forma sportivă nu este optimă. Ceilalţi componenţi ai echipei sunt apţi pentru meciul din Belgia", transmite clubul orădean.

Jocul de miercuri seară va fi primul meci pe care CSM CSU Oradea îl va susţine în Belgia. Reamintim încă că în tur, la Oradea Arena, "roş-albaştrii" s-au impus cu scorul de 98-76.

Dacă va câştiga partida de miercuri seară, CSM CSU Oradea se va califica de pe primul loc, dacă va pierde la mai puţin de 25 de puncte, se va califica de pe locul II, iar dacă va pierde la o diferenţă de 26 de puncte sau mai mare, atunci echipa bihoreană va fi eliminată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!