Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor participa, la sfârşitul acestei săptămâni şi începutul săptămânii viitoare, la turneul final al Cupei României, competiţie care se va desfăşura la Sfântu Gheorghe, în Sepsi Arena.

Turneul este programat în perioada 10-13 februarie şi va reuni la start opt, echipe, care vor juca în sistem eliminatoriu.

Potrivit programului anunţat d eFederaţia Română de Baschet, în sferturile de fianlă, orădenii vor juca sâmbătă, de la ora 17.15, în compania gălăţenilor de la Phoenix. În caz de calificare, în semifinale, luni, elevii antrenorului Cristian Achim se vor duela cu învingătoarea jocului dintre Timba Timişoara şi Steaua. Finala va avea loc marţi seara, de la ora 19.

"Cred că avem o şansă bună să câştigăm trofeul. Avem o echipă competitivă, alcătuită din jucători puternici, care au multe calităţi. Putem să alergăm, să jucăm în viteză, avem talie, suntem atletici. Avem jucători inteligenţi şi experimentaţi. Sunt multe atuuri în această echipă. Eu cred că suntem cea mai bună echipă din acest turneu", a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă jucătorul canadian Sean Denison, recent reîntors la CSM CSU Oradea.


Iată programul complet al turneului final al Cupei României la baschet masculin:

Sferturile de finală:

Sâmbătă (10 februarie):
Phoenix Galaţi - CSM CSU Oradea (ora 17:15, în direct pe FRB TV şi www.prosport.ro)
Timba Timişoara - CSM Steaua Bucureşti (ora 20:00, în direct pe FRB TV şi www.prosport.ro)

Duminică (11 februarie):
BC CSU Sibiu - BC SCM Timişoara (ora 17:15, în direct la DigiSport)
BCM U FC Argeş Piteşti - U-BT Cluj-Napoca (ora 20:00, în direct la DigiSport)

Semifinalele:

Luni (12 februarie):
Semifinala 1 (învingătoarele de sâmbătă – ora 17:15, în direct la DigiSport)
Semifinala 2 (învingătoaree de duminică – ora 20:00, în direct la DigiSport)

Finala:

Marţi (13 februarie):
Finala (ora 19:00, în direct la DigiSport)