Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea revin la jocurile oficiale din acest an luni, când, de la ora 19, vor susţine la Bucureşti jocul cu Dinamo, din cadrul celei de-a 22-a etape a campionatului Ligii Naţionale.

Conform calculelor hârtiei, roş-albaştrii sunt favoriţi ai acestui joc, întrucât, aflându-se pe locul 2 în TOP 10 se vor confrunta cu ultima clasată, Dinamo. Echipa pregătită de Cristian Achim are până acum un bilanț general de 9-2, în timp ce dinamoviştii au 3-8.

După cum anunţă conducerea clubului bihorean, CSM CSU s-a deplasat la București cu zece jucători și „va încerca să-și fortifice poziția în clasamentul la zi și ţinteşte victoria pentru a câștiga în încredere și pentru un moral bun”.

De cealaltă parte, Dinamo București va conta, foarte probabil, pe serviciile lui Sean Evans, „unul dintre cei mai de impact jucători din angrenajul echipei, dar care nu a evoluat din luna ianuarie, după ce a suferit o accidentare”.

Meciul de luni seară este programat la Sala Dinamo cu începere de la ora 19 şi va fi transmis în direct pe DigiSport și PrimaSport. De asemenea, partida va fi putea fi urmărită şi pe internet, pe canalul de YouTube FRB TV.

Pentru cele două echipe, duelul va reprezenta cea de-a doua confruntare directă în acest sezon, după ce s-au mai întâlnit în cadrul turneului de calificare din Cupa României, la Oradea, atunci când CSM-ul s-a impus la o diferență de peste 80 de puncte, profitând de absența mai multor jucători din rotația de bază a bucureștenilor şi când a forțat atunci o diferență cât mai mare de puncte pentru a se califica la următoarea fază a cupei.

Între timp, în TOP 10, echipa orădeană a câștigat primele trei partide disputate, în timp ce bucureştenii de la Dinamo le-au pierdut pe primele trei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!