Şi echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Oradea are programat meci în deplasare în acest sfârşit de săptămână. Astfel, vicecampionii leagă deplasările din această săptămână, după ce au evoluat miercuri la Voluntari. De această dată ei au ajuns la Braşov, pentru duelul cu echipa locală CSM Corona.

Jocul, programat sâmbătă de la ora 17:15, la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibaşi din Braşov, contează pentru etapa a 26-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale Getica 95 de baschet masculin. Mai exact, partida face parte din programul rundei a 8-a în TOP 10.

La prima vedere se anunţă un duel dezechilibrat, între ocupantele locurilor 10 şi 2 în ierarhia la zi, formaţia de sub Tâmpa fiind ultima în TOP 10, cu un bilanţ general de 4-11, în timp ce orădenii sunt pe locul 2, cu un bilanţ de 12 victorii şi 3 înfrângeri.

Dacă roş-albaştrii vin după victoria de la Voluntari, care le-a asigurat fapătul că vor încheia în cel mai rău caz pe locul al 2-lea, în schimb cei de la CSM Corona au pierdut la Sibiu, în cadrul rundei intermediare de miercuri. A fost, astfel, cea de-a 3-a înfrângere consecutivă pentru echipa braşoveană antrenată de Ionuţ Bâscoveanu. 

„Gruparea antrenată de Cristian Achim a jucat în formulă completă la mijlocul acestei săptămâni. Acest lucru a oferit prospeţime pe finalul jocului de la Voluntari, de unde probabil a rezultat precizia în execuţie pe întreg parcursul sfertului 4, atunci când victoria a fost consfinţită de orădeni”, după cum a transmis clubul orădean pe site-ul oficial.

De menţionat că în jocul tur, de la Oradea Arena, bihorenii s-au impus cu scorul de 98-87, atunci când Jon Arledge a fost cel mai eficace de la CSM CSU, cu 18 puncte, în timp ce de la CSM Corona principalul marcator a fost Juwan Gray, cu 17 puncte.

Jocul de sâmbătă de la ora 17:15 de la Braşov, dintre CSM Corona şi CSM CSU Oradea, va fi transmis în direct de Digi Sport şi Prima Sport. El va putea fi văzut, de altfel, şi pe internet pe canalul de YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!