Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea suferă, la început de an, o pierdere importantă, după ce jucătorul canadian Sean Denison este nevoit să se întoarcă în ţara sa natală, "din motive familiale", au transmis reprezentanţii clubului campion.

Conducerea clubului şi jucătorul au convenit, în cursul zilei de marţi, să sisteze colaborarea, "cel puţin pentru moment", după cum informează site-ul oficial al CSM-ului, care mai precizează că despărţirea survine contrar dorinţelor părţilor.

Astfel, Sean Denison se va întoarce de urgenţă în Canada, alături de familia sa, cu scopul de a încerca rezolvarea problemelor pe care le întâmpină.

Conducerea clubului bihorean nu exclude posibilitatea de a colabora din nou cu pivotul nord-american, dar aceasta va fi posibilă în funcţie de evoluţia ulterioară a situaţiei personale a canadianului.

"Conducerea CSM Oradea transmite un mesaj de susţinere morală şi suport necondiţionat pentru Sean şi familia Denison", mai precizează site-ul oficial al echipei campioane en-titre.

În ultimul joc al "roş-albaştrilor", cel de duminică de la Cluj, Sean Denison a evoluat timp de 27 de minute şi a înscris 9 puncte.