La mai puţin de 48 de ore după jocul din cupele europene cu Brose Bamberg, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea susţin, vineri, un nou meci, acasă. De această dată mult mai uşor, în campionatul intern, cu ultima clasată din Conferinţa B. Este vorba de disputa care va avea loc vineri de la ora 16, la Oradea Arena, cu Laguna Bucureşti.

Jocul contează pentru etapa a 18-a, ultima, din prima fază a Ligii Naționale, iar „partida se va desfășura vineri, la ora 16, după ce părțile au agreat să dispute jocul cu o zi mai devreme la o oră care să permită echipei bucureștene să ajungă la aeroport pentru întoarcerea spre casă în seara disputării meciului”, după cum precizează conducerea clubului bihorean.

Astfel, CSM CSU Oradea a câștigat o zi în ceea ce privește pregătirea următorului meci internațional, cel programat pentru miercuri, 1 februarie, în Polonia.

Reamintim că în Conferinţa B a Ligii Naţionale, formația antrenată de Cristian Achim ocupă primul loc al clasamentului, cu un bilanț general de 14 victorii și o înfrângere.

Echipa orădeană este calificată deja de pe prima poziţie în TOP 10, ca urmare partida de vineri de la Oradea Arena este una mai mult de palmares pentru bihoreni.

De aceea, va fi un nou prilej pentru staff-ul tehnic să pregătească formula de echipă pentru Cupa României, acolo unde regula este ca în teren să figureze tot timpul cel puţin doi jucători autohtoni, incluzând cel puțin un român U23.

Adversarul de vineri, Laguna București se prezintă cu un palmares fix invers, o victorie şi 14 înfrângeri.

În meciul tur, la Bucureşti, pe 7 decembrie, CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 89-61.

Meciul nu va fi televizat, dar va putea fi urmărit pe internet, pe canalul de YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!