După turneul final al FIBA Europe Cup, unde a obţinut cea mai bună performanţă din istoria baschetului bihorean în cupele europene, formaţia CSM CSU Oradea s-a întors în România, dar nu acasă, ci la Bucureşti, acolo unde "leii roşii" vor susţine următoarele jocuri oficiale. Este vorba despre partidele înscrise în cadrul celui de-al 13-lea turneu din sezonul regular al Ligii Naţionale.

"Roş-albaştrii" orădeni vor disputa, astfel, în această săptămână, două jocuri în sala Dinamo, locul de desfăşurare a turneului.

Mai întâi, joi seară, de la ora 20, CSM CSU Oradea va da piept cu echipa gazdă Dinamo, urmând ca vineri, de la ora 17, să se dueleze cu SCM U Craiova.

Ambele partide vor fi urmărite în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport şi Look Sport.

"Sportivii de la CSM CSU Oradea vor avea de furcă cu două echipe a căror ţintă este clară, nivelul de motivaţie al componenţilor echipelor oponente fiind maxim la primele apariţii pe plan intern ale roş-albaştrilor", transmite clubul orădean pe site-ul oficial. Acesta mai precizează şi că "nu lipsesc problemele de efectiv în tabăra orădeană, însă staff-ul medical şi tehnic depun eforturi susţinute pentru a-i ajuta pe sportivi să se prezinte la un nivel cât mai ridicat al potenţialului, mai ales că un transport a venit direct de la Oradea cu materialele utilizate în programul consacrat de refacere a sportivilor".

Reamintim că jucătorii de la CSM CSU Oradea au ocupat locul al 3-lea din totalul de 21 participante în FIBA Europe Cup, fiind premiaţi cu medaliile de bronz pe parchetul legendarei Menora Mivtachim Arena din Tel-Aviv.

În Liga Naţională, "roş-albaştrii" bihoreni ocupă locul al 6-lea momentan, cu 36 de puncte, acumulate după obţinerea a 16 victorii şi înregistrearea a 5 înfrângeri.