Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea dispută sâmbătă seară un nou joc pe teren propriu. De această dată, echipa bihoreană va juca în Liga Naţională, în compania formaţiei bucureştene Dinamo. Meciul este programat cu începere de la ora 18.30, la Oradea Arena.

După victoria clară din disputa cu bulgarii de la Rilski Sportist, orădenii speră acum să bifeze şi cea de-a doua victorie din campionat. Până acum, ei au învins, acasă, pe CSO Voluntari, şi au pierdut, în deplasare, cu SCM Ohma Timişoara.

Dinamo Bucureşti este acum o echipă mult schimbată, care a investit foarte mult pentru acest sezon, în speranţa că va reveni în topul baschetului masculin românesc. Antrenorul echipei bucureştene este Aleksandar Trifunovic, "unul dintre cei mai importanţi antrenori care au lucrat în baschetul românesc", după cum precizează, în avancronica de pe site, conducerea clubului bihorean.

Dacă CSM CSU Oradea are disputate două jocuri până acum în actualul sezon al Ligii Naţionale, în schimb, Dinamo a jucat în toate cele trei etape şi are 2-1 la general, după ce în ultima rundă a dispus clar de formaţia Laguna Bucureşti.

În ceea ce priveşte lotul celor două echipe înaintea disputei, la CSM CSU Oradea este în continuare indisponibil Enzo Vescan, în timp ce Mark Ogden şi Justin Carter se resimt după mai vechi probleme medicale, aceştia putând "fi utilizaţi pentru perioade limitare de timp la meciul cu Dinamo".

De partea cealaltă, Radu Vîrnă aproape sigur va lipsi din echipa dinamovistă la acest meci, după o accidentare la genunchi, dar "se pare că există şi alte probleme de efectiv la formaţia vizitatoare", după cum se mai precizează pe site-ul clubului CSM.

Suporterii echipei orădene îşi pot achiziţiona bilete pentru acest meci, prin intermediul platformei Eventbook.ro. Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi, respectiv 5 lei pentru elevi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!