Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea şi-a aflat şi cel de-al treilea adversar din prima fază a grupelor în FIBA Europe Cup. Campioana României a aflat miercuri seară că o va avea ca adversară în Grupa A şi pe formaţia ZZ Leiden, vicecampioana Olandei.

Formaţia, la care în sezonul precedent a evoluat şi românul Alex Olah, a trecut în turul al II-lea preliminar din FIBA Europe Cup de Kapfenberg Bulls, campioana Austriei, după cum precizează site-ul clubului CSM Oradea.

Configuraţia Grupei A din FIBA Europe Cup a devenit completă cu echipele CSM CSU Oradea, s.Oliver Wurzburg din Germania, Sakarya BSB Basketbol din Turcia şi ZZ Leiden din Olanda.

De menţionat că în cadrul acestei grupe se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, în dublă manşă.

Prima etapă este programată săptămâna viitoare, iar CSM CSU Oradea va mai întâlni echipa gremană  s.Oliver Wurzburg. Meciul se va desfăşura la Arena Antoio Alexe, miercuri, 17 octombrie.

În runda a doua, bihorenii vor juca tocmai în Olanda, cu  ZZ Leiden, pe 24 octombrie, iar în etapa a III-a vor evolua din nou pe teren propriu, cu turcii de la Sakarya BSB Basketbol, pe 31 octombrie.

La finalul grupei, primele două clasate se vor califica pentru faza a II-a a grupelor FIBA Europe Cup.