După ce şi-a amânat meciul de miercuri de la Ploieşti, cu CSM Petrolul, formaţia de baschet masculin CSM CSU Oradea nu va evolua nici în acest sfârşit de săptămână, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă mai mulți componenți ai lotului.

În cadrul etapei a 26-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale, CSM CSU trebuia să primească sâmbătă vizita echipei BC Athletic Neptun Constanţa, însă meciul a fost amânat la solicitarea formaţiei orădene.

"Starea generală de sănătate a mai multor componenţi ai echipei nu permite acestora să-şi desfăşoare activitatea obişnuită de pregătire. Mai mulţi sportivi au efectuat analize medicale amănunţite, constatându-se că există mai multe probleme pulmonare. Cei în cauză au primit deja tratament corespunzător diagnosticului şi se află sub supraveghere medicală", precizează conducerea clubului CSM Oradea, într-o postare pe site-ul oficial.

Ca urmare, CSM Oradea a solicitat echipei din Constanţa înţelegere pentru acest lucru, părţile ajungând la un acord pentru reprogramarea partidei. 

"Transmitem mulţumiri clubului de la malul Mării Negre, precum şi Federaţiei Române de Baschet", mai transmite conducerea clubului CSM Oradea.

Reamintim că înaintea meciului de la Ploieşti, conducerea clubului orădean a tansmis faptul că mai mulţi jucători din cadrul lotului sunt răciţi sau afectaţi de stări gripale şi de aceea au solicitat amânarea jocului.

Dacă disputa cu CSM Petrolul Ploieşti a fost reprogramată pentru marţi, 29 martie, de la ora 16, partida cu BC Athletic Constanţa a fost amânată pentru data de 22 aprilie.