După jocurile pe care le-au susţinut la turneul cu numărul 11 al Ligii Naţionale, care a fost găzduit de Arena Antonio Alexe, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se deplasează acum la Timişoara, unde, în perioada 15-17 aprilie, vor susţine trei meciuri. Este vorba despre partidele din cadrul Turneului 12 din sezonul regular al Ligii Naţionale, dar şi despre un joc restant.

Partidele din Turneul 12 sunt programate vineri şi sâmbătă, însă, înaintea lor, joi seară, de la ora 20:15, "roş-albaştrii" vor întâlni echipa locală SCM Timişoara, într-un joc rămas restant din cadrul turneului cu numărul 8 din Liga Naţională şi care va avea loc la Sala Constantin Jude. Meciul va fi transmis în direct la Digi Sport.

Apoi, vineri, de la ora 18.15, CSM-ul orădean va întâlni echipa CSM VSKC Miercurea Ciuc, în Turneul 12. De menţionat însă că această partidă a fost devansată cu 48 ore la solicitarea clubului orădean, cu scopul de a câştiga o zi de pregătire pentru participarea la turneul final FIBA Europe Cup, care va avea loc la Tel-Aviv. Şi această confruntare, cu echipa harghiteană, va fi televizată şi va putea fi urmărită în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport şi Look Sport.

În fine, sâmbătă, de la ora 16, CSM CSU Oradea se va duela cu CSM Focşani, în ultima partidă din Turneul 12. Meciul nu va fi televizat, dar va putea fi văzut pe internet, pe canalul FRB TV (YouTube).

După cum anunţă conducerea clubului orădean, delegaţia CSM-ului de la Timişoara, pentru aceste trei jocuri, cuprinde 14 jucători. Este vorba despre fundaşii Giordan Watson, Aaron Broussard, Stephen Holt, Vlad Marinău, Tudor Fometescu şi Ramone Moore, extremele Garlon Green, Bobe Nicolescu, Edward Petrescu şi Enzo Vescan, şi despre pivoţii Arturas Valeika, Nikola Markovic, Dragan Zekovic şi Cătălin Baciu.

Staff-ul tehnic îi cuprinde pe antrenorii Cristian Achim, Milan Mitrovic şi Radovan Markovic, preparatorul fizic Marius Marinău şi pe fizioterapeutul Cristian Dan.