Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor disputa în Antalya (Turcia), jocurile din faza inaugurală a Basketball Champions League - ediţia 2023-2024.

După cum se ştie, "roş-albaştrii" orădeni au fost repartizaţi în turneul II de calificare din prima fază a competiţiei, urmând să susţină primul meci pe data de 27 septembrie, în compania italienilor de la Happy Casa Brindisi. Meciul a fost programat de la ora 19.

Dacă va trece de această echipă, vicecampioana României va juca în semifinalele turneului cu învingătoarea duelului dintre Heroes Den Bosch (din Olanda) şi BG Gottingen (din Germania), meci care va avea loc pe 29 septembrie, de la ora 18.30. Dacă şi de acest adversar va trece, atunci CSM CSU Oradea va disputa finala turneului, pe 1 octombrie, de la ora 18.:30, cu una dintre echipele: Cholet Basket (din Franţa), Antwerp Giants (din Belgia), FMP Soccerbet (din Serbia) şi Pallacanestro Varese (din Italia).

După cum transmite site-ul oficial al clubului CSM Oradea, toate meciurile turneului II de calificare se vor desfăşura la Gloria Sports Arena din Antalya.

De altfel, toate cele trei turnee de calificare din Basketball Champions League, programate în perioada 24 septembrie - 1 octombrie, se vor desfăşura în Antalya. Ca urmare, toate cele 25 de echipe angrenate în faza inaugurală a competiţiei se vor reuni într-un singur loc pentru a stabili cine se califică în grupele Basketball Champions League.

Meciurile vor putea fi urmărite în direct pe canalul YouTube Basketball Champions League.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!