După meciul de la Focşani, formaţia bihoreană de baschet masculin CSM CSU Oradea a intrat într-o scurtă pauză competiţională, cauzată de o acţiune a echipei naţionale a României.

De miercuri, formaţia bihoreană şi-a reluat activitatea de pregătire în perspectiva a trei săptămâni solicitante, ce vor programa şapte partide, dintre care cinci vor fi în campionatul intern, iar două în cupele europene.

Primul joc după reluarea competiţională va avea loc marţi, în 30 noiembrie, în deplasare, cu CSM Miercurea Ciuc, după care, joi, 2 decembrie, CSM CSU Oradea va evolua pe propriul teren cu Rapid Bucureşti. Apoi, sâmbătă, 4 decembrie, va urma un nou joc acasă, cu CSM Ploieşti. Toate aceste partide vor conta pentru Liga Naţională.

Va urma, miercuri, 8 decembrie, jocul din FIBA Europe Cup, cu Benefica Lisabona, meci care va avea loc tot pe teren propriu.

Ulterior, echipa pregătită de Cristian Achim va avea o deplasare la Lisabona (15 decembrie) şi una la Constanţa (21 decembrie), respectiv un ultim joc în 2021 pe teren propriu cu Steaua Bucureşti (18 decembrie).

În jocurile susţinute până în prezent în Liga Naţională, "roş-albaştrii" au un bilanţ de şase victorii şi o înfrângere. Faţă de celelalte echipe, CSM are două partide mai puţin disputate, la propria solicitare, astfel încât "situaţia în clasament este irelevantă la această oră", după cum precizează şi conducerea clubului orădean, pe site-ul oficial.