Ajunşi pe locul 4 al clasamentului, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se pregătesc de o dublă cu SCM Ohma Timişoara, o formaţie situată în proxima vecinătate a ierarhei la zi din Liga Naţională.

Astfel, în aceaastă săptămână, marţi seară şi vineri seară, "roş-albaştrii" orădeni se vor duela de două ori cu "alb-violeţii" timişoreni. Mai întâi, cele două combatante se vor întâlni marţi, de la ora 18, la Timişoara, într-o partidă rămasă restantă din cadrul etapei a 14-a a campionatului intern, apoi, vineri, de la aceeaşi oră 18, cele două echipe vecine de clasament se vor confrunta la Oradea, în Arena Antonio Alexe.

Ambele echipe sunt deja calificate în play-off, dar continuă lupta pentru poziţii. Miza acestei duble este asigurarea avantajului terenului propriu în primul tur, acolo unde există şanse mari să se întâlnească din nou, la fel cum s-a întâmplat şi în sezonul anterior.

În prezent, CSM CSU Oradea ocupă locul 4, cu un bilanţ general de 18-7, în timp ce SCM Ohma Timişoara este pe 5, cu 17 victorii şi 9 înfrângeri.

Partida de marţi seară este programată la Sala Constantin Jude din Timişoara, urmând a fi televizată, de Digi Sport şi LookSport. De asemenea, jocul va putea fi urmărit şi online, pe canalul de YouTube FRB TV.

În ceea ce priveşte jocul de vineri seară, de la Oradea, organizatorii anunţă că abonamentele sunt valabile, iar biletele vor fi puse în vânzare pe platforma Eventbook.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!