După sărbătoarea Crăciunului, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea revin în competiţii şi luni seară, cu începere de la ora 19, vor primi vizita celor de la SCM U Craiova.

Cadou pentru suporteri

Meciul va conta pentru prima manşă a sferturilor de finală din Cupa României şi va fi ultimul joc din acest an calendaristic pentru campionii en-titre ai României.

Programat la Arena Antonio Alexe, meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, iar drept cadou de sărbători, conducerea CSM Oradea anunţă că intrarea la acest joc va fi liberă.

"Conducerea clubului doreşte astfel să ofere un cadou suporterilor în preajma sărbătorilor de iarnă.  Comercializarea biletelor pentru acest eveniment începuse deja, însă aceasta a fost oprită. Cei care au achiziţionat bilet pentru amintitul meci vor beneficia de intrare liberă la meciul cu Tsmoki Minsk, din FIBA Europe Cup 2019/20, programat pentru data de 8 ianuarie 2020, în baza prezentării acestuia", au anunţat reprezentanţii clubului orădean pe site-ul oficial.

Suporterii care au cumpărat deja bilete trebuie să le păstreze pentru a le prezenta la intrarea în sală pentru meciul din 8 ianuarie sau, dacă nu doresc să ia parte la meci, pot solicita returnarea banilor.

Potrivit anunţului posesorii de abonamente îşi vor păstra locurile din sală la meciul din 30 decembrie.

Primul meci cu CSM U Craiova

Pe de altă parte, duelul de luni seara se constituie şi în primul meci între Oradea şi Craiova în Cupa României.

De menţionat că cele două formaţii s-au duelat deja în Liga Naţională, în acest sezon, în TOP 6.

Pe 23 noiembrie, tot la Arena Antonio Alexe, elevii antrenorului Cristian Achim s-au impus cu scorul de 70-61.

Pentru CSM Oradea confruntarea de luni este şi cea de-a 45-a din Cupa României, unde "roş-albaştrii" au acumulat până în prezent 26 de victorii şi au suferit 18 înfrângeri.

Manşa retur a confruntării cu echipa olteană este programată la Craiova pe data de 15 ianuarie, cu începere de la ora 17.