Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea îşi continuă pregătirile pentru debutul noului sezon oficial, care va avea loc în partea a doua a acestei luni, la Oradea, în Grupa B a Cupei României.

Până atunci însă în această săptămână, joi şi vineri, "roş-albaştrii" vor mai susţine o dublă amicală, de această dată pe teren propriu, în compania piteştenilor de la BCM U FC Argeş.

Partidele vor avea loc la Arena Antonio Alexe, joi, de la ora 18, și vineri, de la ora 17. Conform normelor legale în vigoare, accesul nu va fi permis nici publicului și nici presei.

Totuşi, o veste bună pentru fanii echipei orădene este aceea că meciul de joi va fi transmis în direct pe YouTube şi Facebook.

Acestea vor fi ultimele partide din presezon, înaintea startului oficial al sezonului competiţional 2020-2021, care se va da pe 17 octombrie cu turneele de calificare din cadrul Cupei României la baschet masculin.

Grupa B, cea din care face parte CSM CSU Oradea, se va desfăşura la Arena Antonio Alexe, urmând a mai reuni echipele: SCM U Craiova, CSA Steaua Bucureşti, ABC Athletic Constanţa şi CSM VSKC Miercurea Ciuc.