După victoria de la Timişoara, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea revin pe teren propriu şi în acest weekend vor disputa meciul din etapa a II-a a Grupei locurilor 1-6 din Liga Naţională.

Ajunşi pe locul al II-lea, elevii antrenorului Cristian Achim vor să-şi conserve acum această poziţie, prin victoria pe care speră s-o obţină sâmbătă seară, în disputa cu BCMU FC Argeş Piteşti, formaţie situată pe ultimul loc (VI), în această primă grupă valorică.

Jocul dintre roş-albaştrii orădeni şi "alb-violeţii" piteşteni este programat sâmbătă, de la ora 17:15, în Arena "Antonio Alexe", biletele de intrare pentru spectatori fiind puse deja în vânzare.

Teoretic, orădenii au prima şansă, după cum o arată şi clasamentul, dar şi prin prisma faptului că evoluează pe teren propriu, în faţa fanilor ei simţindu-se foarte bine de fiecare dată.

Partida CSM CSU Oradea - BCMU FC Argeş Piteşti va fi arbitrată de o brigată ce-i va cuprinde pe Alexandru Olaru, Alin Faur şi Bedir Sefer, în timp ce comisar din partea Federaţiei Române de Baschet a fost desemnat clujeanul Doru Vinaşi.  Jocul va fi transmis în direct de Digi Sport.

Un alt meci interesant se va disputa sâmbătă seara în prima grupă valorică, la Cluj, acolo unde BC SCM Timişoara va încerca să se revanşeze în disputa cu U BT din localitate, după ce în ultimul meci din sezonul regulat a pierdut in-extremis, după ce a avut meciul în mână.


Etapa a II-a din Grupa locurilor 1-6 a Ligii Naţionale la baschet masculin:

Vineri:

Ora 18:00 BC CSU Sibiu - CSM Steaua Eximbank Buc. (Digi Sport)

Sâmbătă:

Ora 17:15 CSM CSU Oradea - BCMU FC Argeş Piteşti (Digi Sport)

Ora 19:00 U-Banca Transilvania Cluj - BC SCM Timişoara (FRB TV)


Clasament:

1.

BC CSU Sibiu

19/4

42

2.

U-Banca Transilvania Cluj

18/5

41

3.

CSM CSU Oradea

16/7

39

4.

CSM Steaua Eximbank Buc

16/7

39

5.

BC SCM Timişoara

15/8

38

6.

BCMU FC Argeş Piteşti

13/10

36