Baschetbalistele de la CSU CSM Oradea au obţinut o victorie frumoasă miercuri, în deplasare, în cadrul Grupei valorice B a campionatului Ligii Naţionale.

Evoluând la Târgu Mureş, jucătoarele pregătite de Mihai Coldea s-au impus pe terenul echipei locale, CSM, cu scorul de 62-45.

Orădencele şi-au adjudecat la limită primul sfert, cu scorul de 11-10, însă în următoarele zece minute s-au desprins pe tabelă, în pauza mare intrând cu un avantaj de 15 puncte, scor 32-17.

În jumătatea secundă, jocul a continuat de aceeaşi manieră, în sfertul al treilea CSU CSM Oradea mai distanţându-se pe tabelă cu trei puncte, fapt care a făcut ca în ultima secvenţă să evolueze puţin mai relaxate, permiţând gazdelor să-şi adjudece ultimele zece minute. Rezultatul final a fost însă 62-45 pentru CSU CSM Oradea, care a bifat, în acest fel, cea de-a şasea victorie din acest sezon.

În acest joc, tânăra Anisia Croitoru alături de Ruxandra Chiş au fost cele mai eficace baschetbaliste de la bihorence, cu câte 12 puncte marcate. Ele au fost secondate de Tierney Pfirman, autoare a 10 puncte, în timp ce de la mureşence, Antonia Radu a fost principala marcatoare, cu 12 puncte.

După acest rezultat, CSU CSM Oradea a ajuns la un bilanţ de 6 victorii şi 3 înfrângeri, în timp ce echipa din Târgu Mureş are 6-4 la general.

În următoarea etapă, CSU CSM Oradea va evolua, sâmbătă, cu începere de la ora 13:00, pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, în compania celor de la CSM Alexandria.