Baschetbalistele de la Universitatea CSM Oradea au obţinut o nouă victorie. Bihorencele s-au impus pe terenul celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc, într-un meci ce a contat pentru etapa a 7-a din prima fază a Ligii I la baschet feminin.

Formaţia antrenată de către Ioana Anica, Adriana Niculescu şi Daniel Anica s-a impus cu scorul de 68-53.

"Rezultatul acestui meci este foarte important în condiţiile în care acestea sunt singurele echipe de sine stătătoare din Grupa 3 a fazei inaugurale în Liga 1 feminin", se arată pe site-ul CSM. Şi în tur orădencele au învins cu scorul de 75-56.

Prin prisma acestui rezultat, respectiv a disputării în devans a unui meci, Universitatea CSM Oradea are un bilanţ general de 7 victorii şi o înfrângere. Astfel, echipa din Oradea se menţine pe prima poziţie a clasamentului.

Pentru orădence ultimele două meciuri din faza inaugurală sunt programate tot în deplasare, în această săptămână. Mai întâi, joi, de la ora 15, Universitatea CSM Oradea va evolua la Timişoara, cu CS SCM 2 din localitate. Apoi, în cursul zilei de duminică, va avea loc returul cu Universitatea 2 Cluj-Napoca.