Grupele de juniori U14, U16 şi U18 de la Academia de baschet CSM Oradea au început pregătirile pentru noul sezon. În procesul de instruire din această săptămână s-au regăsit şi sesiuni de antrenamente de... padel, la Padel Arena Oradea. 

Însoţiţi chiar de preşedintele CSM Oradea, Şerban Sere (jucător amator de padel), şi de antrenorul coordonator Milutin Stanić, juniorii s-au bucurat de jocul de padel, noul sport olimpic.

"Am fost încântaţi de vizita juniorilor baschetbalişti şi faptul că am putut să le oferim, prin antrenorii noştri, iniţierea în padel. Au descoperit, cu plăcere, acest joc şi am organizat chiar şi un mic turneu pentru tinerii jucători. Pe această cale am transmis şi o invitaţie către echipa de seniori, care am convingerea că se va bate la titlu şi în sezonul următor", a declarat promotorul padelului bihorean, Spiros Baltsavias. 

Antrenorul sârb Milutin Stanić a remarcat similitudini între baschet şi padel. "Am ales foarte bine. Padelul e un joc spectaculos, de reacţie şi poziţionare. Ca sport complementar m-au interesat câteva obiective, inclusiv cel legat de îndemânare, de acoperire a spaţiului. Pentru prima întâlnire cu acest joc a fost perfect. Exact ce ne-am dorit", a concluzionat tehnicianul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!