Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au ocuoat locul III la turneul amical dotat cu Cupa Timişoara. Sâmbătă, bihorenii au câştigat cel de-al doilea meci pe care l-au susţinut la acest turneu internaţional de la Timişoara. "Roş-albaştrii" au învins echipa gazdă, BC SCM Timişoara, cu scorul de 87-86, în finala mică a competiţiei care a avut loc la Sala Constantin Jude.

Jocul a fost foarte echilibrat, orădenii impunându-se la limită, după ce, pe sferturi s-a consemnat: 25-17, 16-18, 15-22 şi 31-29.

După cum notează şi site-ul clubului bihorean, similar primului meci susţinut vineri, CSM-ul a început partida foarte bine şi a încheiat repriza în avantaj. Lucrurile s-au schimbat însă în sfertul III, pe parcursul căruia orădenii au cedat iniţiativa pe tabela de marcaj. Finalul partidei a fost însă foarte echilibrat, fiind adjudecat până la urmă totuşi de "leii roşii", cu scorul de 87-86.

Dacă vineri, "roş-albaştrii" au irosit un avantaj de 20 de puncte, de această dată ei condus cu 13 puncte, scor 48-35, consemnat în debutul reprizei secunde. Acesta a fost irosit însă prin intermediul unui parţial de 0-15, la capătul căruia echipa din Timişoara a ajuns să conducă cu 54-51.

În acest joc, Obie Trotter a fost principalul marcator pentru CSM, cu 20 de puncte. El a avut şi 4 recuperări şi 3 pase decisive. L-a urmat Nemanja Milosevic cu 18 puncte şi 4 recuperări, Martin Zeno cu 15 puncte şi 5 pase decisive, iar Goran Gajovic a înscris 13 puncte şi a avut 5 recuperări.

În absenţa lui Andrei Mandache, căpitanul de echipă pentru CSM CSU în acest joc a fost Bogdan Ţîbîrnă

Pe lângă Andrei, nu au jucat în acest meci nici Lucian Ţîbîrnă, Darius Meluţ şi Bobe Nicolescu.