Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor disputa marţi primul joc din anul 2022. Bihorenii vor primi vizita echipei CSO Voluntari, într-un meci restant din cadrul etapei a 15-a a Ligii Naţionale.

Partida va începe la ora 17:15 şi va avea loc la Arena Antonio Alexe.

Jocul trebuia să se desfăşoare sâmbătă, dar a fost amânat, la cererea echipei ilfovene. După cum precizează clubul orădean pe site-ul oficial, "între timp a intervenit o modificare în program, iar data de 18 ianuarie s-a eliberat în calendarul celor două echipe, astfel încât meciul se va putea disputa la ora menţionată".

Conform conducerii clubului CSM Oradea, abonamentele spectatorilor sunt valabile pentru acest meci, iar biletele se pot achiziţiona prin intermediul platformei Eventbook.ro.

Cum în prezent Oradea se află la o rată a incidenţei de peste 5 la mia de locuitori, participarea publicului este permisă în procent de 30% și doar celor care au certificat verde.

Cei care nu vor putea să vadă din tribune partida au posibilitatea să o vizioneze pe micul ecran, în transmisiunea în direct a celor de la DigiSport.

În altă ordine de idei, meciul cu Dinamo Bucureşti nu se va desfăşura la data de 19 ianuarie, ci la o noua dată, încă nestabilită, după cum mai anunţă conducerea clubului CSM. Conform acesteia, meciul din FIBA Europe Cup, din deplasare, cu polonezii de la Trefl Sopot va avea loc sâmbătă, 5 februarie, de la ora 19, în localitatea Sopot.

Partida ar fi trebuit să se desfăşoare miercuri, 12 ianuarie, în aceeaşi locaţie, dar a fost amânată la solicitarea gazdelor după ce s-au consemnat mai multe cazuri de infectări cu Covid-19.