Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea încep seria jocurilor din faza play-off a campionatului Ligii Naţionale, ediţia 2016-2017.

Întrucât s-au situat pe poziţia a IV-a în prima grupă valorică, orădenii vor întâlni echipa de pe locul V, conform regulamentului de desfăşurare, loc care a fost ocupat de BC SCM Timişoara.

Conform aceluiaşi regulament, echipa mai bine clasată susţine primele jocuri pe teren propriu. Astfel, primele două dueluri dintre CSM CSU Oradea şi BC SCM Timişoara se vor disputa marţi şi joi la Oradea, în Arena Antonio Alexe.

Prima confruntare este programată marţi seară, de la ora 20, iar jocul al doilea, joi, cu începere de la ora 18.

Cum sistemul de desfăşurare al jocurilor este "cel mai bun din cinci întâlniri", meciul al treilea este programat la Timişoara, miercuri, 19 aprilie, iar dacă va mai fi nevoie, şi cel de-al patrulea tot în oraşul de pe malurile Begăi, vineri, 21 aprilie. În fine, jocul al cincilea, cel decisiv, dacă va mai fi necesar, se va disputa marţi, 25 aprilie, la Oradea.

Cât priveşte prima confruntare dintre cele două combatante, de marţi, 11 aprilie, ora 20, de la Oradea, jocul va fi arbitrat de către Marius Ciulin, Bogdan Podar şi Alin Dragoş. Partida va putea fi urmărită şi pe micul ecran, în transmisiunea directă a celor de la Digi Sport.

Costul unui bilet de intrare la joc este de 10 lei, iar tichetele de intrare se pot achiziţiona şi prin intermediul site-ului www.eventbook.ro, "la orice oră", după cum anunţă organizatorii.

De asemenea, biletele de intrare pot fi achiziţionate şi de la Librăria Humanitas, situată pe strada Republicii, nr. 11. La sediul clubului CSM, situat pe strada Primăriei, nr. 3, marţi, biletele pot fi achiziţionate de la Camera 7, între orele 9-13.

Organizatorii precizează şi faptul că dacă nu se vor epuiza, biletele rămase nevândute se vor pune în vânzare în ziua meciului, cu 90 de minute înaintea primului angajament, la intrarea în Arena Antonio Alexe. De asemenea, de menţionat este şi faptul că abonamentele sunt valabile pentru acest eveniment.