Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea îşi vor începe pregătirile pentru noul sezon competiţional miercuri, 18 august, după cum a anunţat conducerea clubului bihorean.

Antrenamentele se vor desfăşura pe plan local, pentru că "CSM Oradea dispune de condiţii necesare pentru ca perioada de încărcare fizică să aibă loc în Oradea".

Conform conducerii CSM, "sala de forţă proprie, posibilitatea utilizării stadionului şi a pistei de alergări din incinta bazei sportive CSM Oradea Tenis Club, sala de joc de la Arena Antonio Alexe, respectiv terenurile de baschet în aer liber din oraş oferă tot atâtea oportunităţi pentru staff-ul tehnic să organizeze şedinţele de pregătire".

Reamintim că în prezent, lotul de jucători al echipei CSM CSU Oradea pentru noul sezon este format din: Dovis Bickauskis, Vlad Marinău, Kris Richard, Stephen Holt şi Tudor Fometescu – fundaşi; Garlon Green, Bobe Nicolescu, Enzo Vescan şi Raul Igna – extreme; Alexandre Gavrilovic, Nikola Markovic, Cătălin Baciu, Raul Mureşan şi Marian Schmidt – pivoţi.

De asemenea, staff-ul tehnic îi cuprinde pe: Cristian Achim – antrenor principal, Radovan Markovic – antrenor asistent, Marius Marinău – preparator fizic, Alin Iova – medic şi Cristian Dan – fizioterapeut.

În funcţie de tragerea la sorţi pentru FIBA Europe Cup, dar şi de deciziile care se vor lua pe plan intern la şedinţele din cadrul conducerii Federaţiei Române de Baschet, care vor avea loc săptămâna viitoare, se va definitiva programul jocurilor de pregătire pentru baschetbaliştii orădeni.