Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au deplasat la Timişoara, acolo unde, luni seara, vor întâlni echipa locală SCM, în prima etapă din returul primei faze a sezonului regulat din Liga Naţională.

Partida SCM Timişoara CSM CSU Oradea va conta pentru runda a 8-a din Grupa valorică A şi se va desfăşura după pauza competiţionlă, ocazionată de meciul echipei naţionale de la Oradea, cu Kosovo.

Deşi are un bilanţ mai bun decât partenera de întrecere din această etapă, cu 4 victorii şi 3 înfrângeri, formţia bihoreană va avea un meci dificil, urmând a întâlni o echipă redutabilă pe teren propriu. Gruparea de pe Bega are 2-5 la general şi vine după eşecul suferit la limită în confruntarea cu Craiova.

Interesant este însă că SCM Timişoara va susţine cel de-al patrulea meci consecutiv pe teren propriu.

Cât priveşte formaţia bihoreană, aceasta a profitat de pauza competiţională, pentru a-i pune la punct din punct de vedere fizic pe jucătorii nou-veniţi, Pavle Reljic şi Dragan Zekovic, care, după cum anunţă echipa campioană, pe site-ul oficial, "este posibil ca ambii să evolueze în jocul de la Sala Constantin Jude".

De notat că jucătorul Arturas Valeika se confruntă cu anumite probleme musculare, el fiind incert pentru acest joc. În afară de el, antrenorul Cristian Achim nu se va putea baza în continuare nici pe serviciile lui Bobe Nicolescu şi Bogdan Ţîbîrnă, ambii încă nerefăcuţi după accidentările suferite.

Reamintim că în tur, în prima etapă a noii ediţii de campionat, la Oradea, CSM-ul s-a impus cu scorul de 76-65.

Programat de la ora 18, jocul de luni de la Timişoara, dintre SCM din localitate şi CSM CSU Oradea va putea fi urmărit şi pe micul ecran, în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport.