După ce s-au impus în primele două jocuri, de pe teren propriu, de săptămâna trecută, de la Arena Antonio Alexe, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au deplasat la Cluj, unde miercuri seară, de la ora 19:45, vor susţine jocul al treilea al semifinalei Campionatului Naţional, cu Universitatea BT.

Meciul, care este programat la Sala Polivalentă din Cluj şi va fi transmis în direct de Digi Sport, poate decide echipa calificată în finală, în cazul în care elevii antrenorului Cristian Achim vor obţine victoria. Atunci, aceştia vor avea 3-0 la întâlnirile directe şi vor accede în ultimul act. Dacă însă gazdele vor obţine victoria în acest joc, atunci seria partidelor dintre cele două echipe vor continua, iar meciul al patrulea este programat vineri, de la ora 20:15.

"Mergem la Cluj încrezători. Avem un moral bun, după ce conducem cu 2-0 la întâlnirile directe. Vom da totul să tranşăm calificarea din meciul al treilea. Acum presiunea este pe ei, iar noi dorim să profităm de acest aspect. Dacă vor câştiga ei acest meci, atunci vor fi încrezători în meciul patru şi va fi mai dificil", a declarat Şerban Sere, managerul echipei CSM CSU, Şerban Sere.

În ceea ce priveşte lotul de jucători al echipei orădene, veşti bune vin de la Uros Lucic, care este posibil să joace în meciul al patrulea, cel de vineri seara, dacă acesta se va mai disputa.

La jocul de miercuri seară sunt aşteptaţi la Cluj şi cât mai mulţi suporteri orădeni. În acest sens, CSM CSU Oradea a beneficiat de 100 bilete cu valoare 10 lei, respectiv 100 bilete cu valoare 20 lei. Primii 100 de suporteri care s-au înscris pentru aceste bilete, le-au putut achiziţiona cu câte 10 lei, iar următorii cu câte 20 de lei.

Într-o altă ordine de idei, clubul orădean anunţă faptul că suporterii CSM-ului care doresc să facă deplasarea cu autoturismele personale şi intenţionează să urmărească meciul din grupul susţinătorilor echipei orădene sunt rugaţi să se prezinte la Sala Polivalentă Cluj-Napoca între orele 18:45 şi 19:00, pentru a face joncţiunea cu grupul de suporteri care va călători cu autocarul pus la dispoziţie de club.

Autocarul cu suporteri va pleca de pe platoul Arenei Antonio Alexe în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 16, iar întoarcerea este programată imediat după încheierea meciului.

Tot miercuri seară, dar de la ora 18, la Tg. Mureş va avea jocul al treilea a celeilalte semifinale, între BC Mureş şi Steaua CSM Eximbank. Şi această serie a semifinalei continuă de la scorul de 2-0 pentru BC Mureş.