Baschetbaliştii echipei campioane CSM CSU Oradea participă în partea a doua a acestei săptămâni la ediţia 2016 a turneului memorial Elemer Tordai, de la Sibiu. Jucătorii pregătiţi de antrenorul Cristian Achim vor susţine aici primele trei jocuri de pregătire din actuala perioadă precompetiţională.

Devenit eveniment de tradiţie în perioada de pregătire, turneul memorial Elemer Tordai reuneşte în acest an un număr record de echipe participante, şase, după cum precizează site-ul clubului orădean. Este vorba despre jumătate dintre grupările cu drept de participare în ediţia 2016-2017 a Ligii Naţionale de baschet masculin, toate participantele fiind provenite din această competiţie.

Echipa orădeană a fost repartizată în grupă cu BCM U Piteşti şi SCM U Craiova. Cel de-al treilea adversar urmează a fi stabilit în urma rezultatelor înregistrate de roş-albaştri, respectiv de deznodământul jocurilor din primele zile de întreceri în cealaltă grupă.

Conform programului, CSM-ul va sta în prima zi a turneului de la Sibiu, urmând să susţină jocurile  în perioada 26-28 august.

După încheierea turneului de la Sibiu, CSM CSU Oradea se va întoarce în acasă pentru continuarea pregătirilor, urmând ca în perioada 1-3 septembrie să participe la Cupa Mureş, eveniment programat a se desfăşura la Tîrgu Mureş.


Programul complet al meciurilor turneului de la Sibiu:

Joi, 25 august:

Ora 17:00 BCM U Piteşti - SCM U Craiova

Ora 19:00 BC CSU Sibiu - Dinamo Bucureşti

Vineri, 26 august:

Ora 17:00 CSM CSU Oradea - BCM U Piteşti

Ora 19:00  BC CSU Sibiu - BC Mureş Tg. Mureş

Sâmbătă, 27 august:

Ora 17:00 BC Mureş Tg.Mureş - Dinamo Bucureşti

Ora 19:00  CSM CSU Oradea - SCM U Craiova

Duminică, 28 august:

Ora 10:00 Meciul pentru locurile 5-6

Ora 12:00  Meciul pentru locurile 3-4

Ora 14:00  Finala pentru locurile 1-2