Nu au venit bine de la Cluj că jucătorii echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea se pregătesc de un nou meci. Astfel, la mai puţin de 48 de ore de când a întâlnit liderul clasamentului, pe terenul acestuia, echipa orădeană va disputa jocul cu BC SCM Timişoara, din cea de-a doua etapă a returului Grupei I valorice a Ligii Naţionale.

Jocul, programat la Arena Antonio Alexe, va avea loc vineri seară şi va debuta de la ora 19.45.

Pentru a-şi atinge obiectivul propus în această fază, podiumul clasamentului, elevii antrenorului Cristian Achim nu-şi pot permite paşi greşiţi şi vor evolua doar cu gândul la victorie.

Partida va fi arbitrată de Alexandru Olaru, Bogdan Podar şi Sorin Drugau.

Teoretic, orădenii pornesc cu prima şansă, după ce s-au impus în tur, la Timişoara şi după ce şi-n clasament ocupă o poziţie superioară faţă de cea a adversarului, locul IV faţă de V.

Transmis de Digi Sport, jocul CSM CSU Oradea - BC SCM Timişoara va deschide runda din acest week-end, celelalte dispute fiind programate sâmbătă şi duminică. Sâmbătă, de la ora 18, BC CSU Sibiu va primi replica Stelei, iar duminică, de la ora 17, BCM U Piteşti va primi replica primei clasate, U BT Cluj.


Clasament:

1.

U-Banca Transilvania Cluj

21/3

45

2.

Steaua CSM Eximbank

15/9

39

3.

BC CSU Sibiu

15/9

39

4.

CSM CSU Oradea

13/11

37

5.

BC SCM Timişoara

12/12

36

6.

BCMU Piteşti

10/14

34