Jucătorii echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea se vor reuni pe 15 august pentru începerea pregătirilor în vederea abordării noului sezon.

Conform informării făcute de conducerea clubului bihorean, „roş-albaştrii" se vor antrena pe plan local în perioada următoare, după care vor disputa un număr de şapte meciuri amicale premergător startului oficial al sezonului competiţional.

CSM mai anunţă că staff-ul tehnic a rămas neschimbat, acesta fiind format din antrenorul principal Cristian Achim, antrenorul asistent Radovan Markovic şi preparatorul fizic Marius Marinău.

După cum se ştie, lotul de jucători a suferit însă câteva modificări, iar noutăţile sunt Erick Neal, Tudor Gheorghe, Donatas Tarolis şi Justin Carter. De asemenea, la echipă a revenit tânărul Luca Năstruţ, după un sezon în care a evoluat pentru BC CSU Sibiu.

Jucătorii care au făcut parte şi anul trecut din lotul CSM-ului şi care continuă colaborarea cu trupa orădeană sunt Kris Richard, Stephen Holt, Enzo Vescan, Bobe Nicolescu, Nikola Markovic, Mark Ogden şi Cătălin Baciu.

După cum mai transmit reprezentanţii clubului bihorean, "efectivul urmează să fie completat pe parcursul zilelor următoare".

În primele două săptămâni de la reunire, baschetbaliştii de la CSM CSU vor lucra pe partea fizică, în antrenamente care se vor desfăşura în aer liber şi în sala de forţă. Treptat, se va trece la antrenamentul specific şi la pregătirea tactică, pentru ca din 6 septembrie să înceapă şi jocurile de verificare.


Au fost stabilite următoarele partide de verificare:

6 septembrie – Meci cu Szolnoki Olajbanyasz, în deplasare

9 septembrie – Meci cu BC CSU Sibiu, la Oradea Arena

11-16 septembrie – Turneu în Serbia, trei meciuri (două la Zlatibor şi unul la Cacak)

21-23 septembrie – Turneul memorial Antonio Alexe, la Oradea Arena

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!