Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au revenit din vacanţă şi au început pregătirea pentru noul sezon competiţional.

Mai întâi, în cursul zilei de miercuri, componenţii echipei au avut analizele medicale și vizita la medicul sportiv, pentru ca joi să susţină primul antrenament cu specific fizic, la stadionul Universității din Oradea.

La prima ședință de antrenament au participat Rolland Torok, Bobe Nicolescu, Luca Năstruț, Marian Schmidt, Raul Mureșan, Paulius Petrilevicius, Donatas Tarolis, Patrick Tirb și Andrei Topai. De menţionat că ultimii doi provin din academia clubului orădean și, conform conducerii CSM, se vor antrena alături de prima echipă în această perioadă.

După cum transmite clubul bihorean, în următoarele zile se vor alătura lotului de jucători, în ordine, Kris Richard, Travante Williams, Sayeed Pridgett, Brandon Brown și Kalif Young.

Staff-ul tehnic nu a suferit schimbări, fiind format în continuare din: Cristian Achim - antrenor principal (aflat la cel de-al 16-lea sezon pe banca CSM-ului), Radovan Markovic - antrenor secund, Marius Marinău - preparator fizic, Alin Iova - medic, Cristian Dan şi Rareș Vidican - fizioterapeuți.

Conform conducerii clubului orădean, pregătirea echipei de baschet masculin se va desfășura pe plan local, cu antrenamente atât în aer liber, pe terenul de sport de la Universitatea Oradea, cât şi în sala de forță și pe terenul de baschet de la Oradea Arena.

Primele jocuri de verificare pentru CSM CSU Oradea sunt programate la finele acestei luni, în Ungaria, la Debrecen, unde roş-albaştrii vor lua parte la un turneu. Apoi, o săptămână mai târziu, vor evolua la Oradea Arena, la ediția din acest an a Memorialului Antonio Alexe.

Debutul oficial în noul sezon este programat pentru 17 septembrie, în deplasare, în Turcia, la Antalya, în disputa cu scoţienii de la Caledonia Gladiators, în prima fază a turneului de calificare Basketball Champions League.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!