Săptămâna trecută a fost şoc şi groază prin cartierul Rogerius din Oradea, unde luni s-a înregistrat o tentativă de omor, iar miercuri au descins mascaţii ca să salte traficanţi de droguri dintre care unul, Remus Rădeanu (foto), a şi fost trimis după gratii pentru 30 de zile.

Bihorel a aflat că respectivul se ocupă de mult de "ierburi" şi prafuri, având o condamnare încă din 2013, iar asta în condiţiile în care în viaţa de zi cu zi pozează drept sportiv, dându-se antrenor personal de fitness la o sală de fiţe din oraş, iar cu "cartea de muncă" e înregistrat la o firmă de pază şi protecţie.

Partea mai tare este, însă, alta: Rădeanu e cel care, cu două seri înainte, pusese Facebook-ul "pe foc", apelând la cetăţeni să ajute la prinderea unui individ care i-a înjunghiat un prieten, "fără motiv", la intersecţia străzii Moldovei cu Lacul Roşu. Ulterior - scria el într-o postare pe care între timp a şters-o - agresorul amicului înjunghiat a fost prins, având asupra lui "un pistol şi cv (!) stupefiante".

Dacă despre partea cu pistolul nu se ştiu încă detalii, Bihorel a aflat că "marfa" chiar a existat, doar că nu la agresor, ci la victimă, care e un client fidel al lui Rădeanu şi tocmai ce plecase de la el cu "cv" marfă.

De altfel, dacă nu ajungea la spital, şi înjunghiatul, la rându-i consumator şi dealer, ar fi fost săltat pentru trafic de droguri. Măcar ar fi fost mai sănătos...

UPDATE:

În ciuda informaţiilor transmise de sursele ziarului, după apariţia acestui text, tânărul înjunghiat a contactat BIHOREANUL şi a susţinut că nu este adevărat că asupra lui s-au găsit droguri.

"Scrieţi nişte minciuni cum că asupra mea s-au găsit droguri, una, alta. Nu e adevărat nimic din ce s-a scris în articolul acesta", a susţinut acesta.