Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi sunt anchetate sub acuzele de lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce au blocat un Alfa Romeo în trafic, pe DJ797, lângă localitatea Tărian, i-au bătut pe ocupanţii autoturismului şi au distrus maşina cu o crosă de golf. 

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, altercaţia s-a produs miercuri după-amiaza şi a fost anunţată prin numărul de urgenţă 112 de şoferul maşinii atacate, un bărbat în vârstă de 26 ani din comuna Brusturi.

Tânărul a reclamat faptul că maşina a fost blocată în trafic de două autoturisme (Volkswagen şi Renault), din care au coborât trei bărbaţi, care l-ar fi bătut cu pumnii, cu picioarele şi cu o crosă de golf, atât pe el, cât şi pe fratele său în vârstă de 30 de ani, pasager în autoturism. "Totodată, a fost sesizat faptul că cele trei persoane ar fi distrus diverse elemente ale autoturismului, iar apoi au fugit", se precizează în informare. 

La faţa locului a ajuns, în scurt timp, un echipaj al Secţiei 5 de Poliţie Rurală Oradea care i-au şi identificat pe agresori. E vorba de trei fraţi din Cheresig, de 23, 27 respectiv 49 ani, prinşi la scurt timp de la sesizare, în imediata apropiere a locului faptei.

Altercaţia dintre cele 5 persoane, spun poliţiştii, a pornit în cursul aceleiaşi zile, înainte de bătaia din trafic. Iar asta pentru că cei doi fraţi din Brusturi, s-ar fi dus acasă la bărbatul de 49 de ani, din comuna Cheresig, pentru a discuta cu el pe fondul unor neînţelegeri mai vechi pornite, zic sursele BIHOREANULUI, din pricina unei femei.

"Discuţiile ar fi degenerat, iar cei doi bărbaţi din comuna Brusturi ar fi părăsit locaţia respectivă cu un autoturism, pe drumul judeţean 797, fiind opriţi în trafic de bărbatul de 49 de ani şi rudele acestuia şi, ulterior, agresaţi", se arată în informare. 

Cert este că, miercuri, în finalul audierilor care s-au derulat sub supravegherea unui procuror de la Pachetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cei trei bărbaţi din Cheresig au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, iar pe numele lor s-a deschis un dosar penal în care sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.