Doi bărbaţi din judeţul Mureş şi unul din Bistriţa Năsăud au fost reţinuţi, duminică, de poliţiştii Biroului de Investigare a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea, după ce s-au luat la bătaie cu un orădean într-o benzinărie de pe Calea Clujului.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, incidentul s-a produs duminică după-amiază. "În urma unui conflict spontan, doi bărbaţi de 46 şi 33 de ani - ambii din municipiul Târgu Mureş, judeţul Mureş, şi un altul de 28 de ani, din localitatea Unirea, judeţul Bistriţa Năsăud - ar fi agresat fizic un orădean de 30 de ani şi ar fi distrus bunuri care aparţineau societăţii comerciale respective, provocând un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei", se arată în informare.

Totodată, spun poliţiştii, în timpul altercaţiei, cei trei au distrus parbrizul şi luneta autoturismului orădeanului şi au furat din benzinărie patru sticle de băuturi alcoolice, iar în final au plecat fără a plăti combustibilul cu care şi-au alimentat autoturismul cu care se deplasau, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

În urma unui apel primit prin 112, cei trei au fost prinşi în aproximativ 20 de minute, în Urvind, fiind reţinuţi 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe, distrugere, furt şi tulburarea ordinii şi liniştii  publice.

Luni, cei trei bătăuşi au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, unde procurorii au decis ca cercetările să fie continuate cu cei trei scandalagii în stare de libertate.