Un orădean în vârstă de 24 ani s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi distrugere după ce, miercuri seara, s-a luat la bătaie cu un prieten de-al său în mijlocul străzii Corneliu Coposu, în Oradea, în timpul altercaţiei agresorul rupând şi ştergătorul de la parbrizul unui autoturism. 

Potrivit surselor BIHOREANULUI, scandalul s-a produs, miercuri seara, în apropierea unei săli de jocuri. Victima, un orădean în vârstă de 23 ani, se afla în local, unde juca la un aparat, când a fost chemat afară de amicul său, un orădean în vârstă de 24 ani, care avea interdicţie să intre în local din pricina unui alt scandal provocat acolo. 

Tânărul a ieşit, însă, numai după 15 minute, când şi-a terminat jocul, şi a pornit să traverseze strada Coposu spre staţia taxi. La mijlocul străzii, a fost atacat din spate de amicul său furios, iar la un moment dat, în timpul bătăii, agresorul a rupt şi ştergătorul de la un autoturism, cu care a început să-l lovească.

În final, victima a reuşit să se refugieze în sala de jocuri, unde a văzut că, pe lângă vânătăi, are şi o mică tăietură de la lama ştergătorului, motiv pentru care a sunat la 112, ca să ceară ajutor medical. Leziunea s-a dovedit o zgârietură minoră, de doar câţiva milimetri, tânărul scăpând doar cu un plasture.

Atât el cât şi agresorul său, dar şi proprietarul maşinii vandalizate de acesta din urmă au ajuns apoi la Poliţie unde, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, după audieri, bătăuşul s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi distrugere. 

"A fost depusă plângere penală în cauză, atât de victimă, un orădean în vârstă de 23 ani, cât şi de proprietarul autoturismului vandalizat. Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Biroul Poliţiei de Proximitate Oradea pentru loviri şi alte violenţe respectiv distrugere", a explicat comisarul şef Fărcuţa.