O bihoreancă de 51 ani din Sălişte de Vaşcău a fost internată la Spitalul Municipal Beiuş, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost atacată de un bărbat de 25 ani.

Individul a atacat-o pe femeie în propria ei locuinţă, a bătut-o şi apoi a violat-o, iar în final a fugit cu banii din portofelul ei.

În urma plângerii făcute de victimă, poliţiştii Secţiei Rurale Ştei au pornit cercetările în caz, iar în decurs de câteva ore agresorul a şi fost prins şi audiat la sediul Poliţiei Ştei.

Totodată, victima individului a fost condusă la Serviciul judeţean de Medicină Legală, unde medicii legişti sunt chemaţi să stabilească gravitatea leziunilor care i-au fost provocate.

"Se fac cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs agresiunea şi încadrarea juridică a faptelor comise de suspect", a explicat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

În cursul zilei de miercuri, individul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș. Magistraţii au decis arestarea lui pentru 30 de zile.