Un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna bihoreană Bulz a urcat băut la volan şi a provocat un accident luni seară, în satul Remeţi. Din fericire în urma evenimentului rutier nu au fost victime, însă şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal.

"Luni, 17 iulie a.c., la ora 19.11, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd - Compartimentul Rutier au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, pe raza localităţii bihorene Remeţi s-a produs un eveniment rutier, în care au fost implicate două vehicule", a transmis comisar-şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al IPJ Bihor. 

Conform poliţiştilor, bărbatul conducea un autoturism pe drumul judeţean 108K, aflat sub influenţa alcoolului şi ar fi intrat pe contrasens, lovind astfel din lateral o altă maşină ce venea din sens opus. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Testat cu aparatul etilotest de către poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului, bărbatului i-a rezultat o alcoolemie de 1,19 mg alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Compartimentului Rutier Aleşd continuă cercetările pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!