Baza Tineretului din Oradea se află în plină renovare pentru pregătirea noului sezon al competiţiilor judeţene de minifotbal. În acestă săptămână au loc lucrări de schimbare a suprafeţei de joc.

Potrivit informațiilor transmise de organizatorului campionatelor cuprinse în calendarul Federaţiei Române de Minifotbal, Spiridon Baltsavias, este vorba de un gazon sintetic de 50 de milimetri adus din Belgia şi omologat FIFA.

„Este un efort finaciar important, având în vedere că s-a finalizat şi balonul doi. Sperăm ca aceste investiţii să fie apreciate de echipele care se vor înscrie în noile campionate. Până acum avem 80 de echipe care şi-au manifestat intenţia să se înscrie, astfel că sunt premise pentru un număr record”, a spus Baltsavias.

Echipele care doresc să se înscrie la aceste competiţii de minifotbal au termen până în data de 15 septembrie, pentru Liga 1, Liga 2, Liga 3, Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice sau Campionatul de Old-Boys.

Toate acestea sunt competiţii afiliate la Federaţia de Minifotbal din România, iar înscrierile se fac direct la Baza Tineretului sau la numărul de telefon 0729351276.

Inaugurarea terenurilor va avea loc în data de 12 septembrie, de „Ziua minifotbalului bihorean”. Cu acest prilej va avea loc Supercupa Bihorului, cu opt echipe la start în campionatul judeţean şi tot opt în Campionatul Firmelor. Tot atunci însă sunt aşteptaţi şi reprezentanţii tuturor echipelor participante la ediţia trecută, pentru festivitatea de premiere.