După victoriile fără probleme repurtate în faţa bucureştenilor de la Rapid, poloiştii de la CSM Oradea vor susţine în această săptămână dubla confrunatre cu Crişul Oradea. Meciurile, care vor avea loc miercuri şi joi, vor conta pentru cea de-a doua etapă din returul Superligii Naţionale şi se vor desfăşura la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

Mai întâi, CSM şi Crişul se vor duela miercuri seară, cu începere de la ora 18, pentru ca jocul al doilea să fie programat 24 de ore mai târzriu, joi seară, de la aceeaşi oră.

Intrarea spectatorilor este liberă la ambele partide.

Cum şi în tur, când CSM-ul s-a impus clar, cu scorurile de 21-3 şi 21-2, şi de această dată se aşteaptă un simplu galop de sănătate din partea vicecampionilor.

După prima etapă din retur, CSM Oradea are 15 victorii şi 3 înfrângeri, ocupă locul II, la egalitate de puncte cu Corona Sportul Studenţesc. De partea cealaltă, tinerii jucători de la Crişul au obţinut până acum în acest sezon o singură victorie, au un rezultat de egalitate, dar şi 16 înfrângeri. Astfel, Crişul se situează pe locul al IX-lea, ultimul, în clasament.