Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" va găzdui în acest sfârşit de săptămână prima competiţie sportivă de la redeschidere. Este vorba însă despre una de anvergură, întrucât, de vineri până duminică, aici se vor desfăşura meciurile unui turneu din prima fază a Ligii Campionilor Europeni la polo.

În acest context, echipa CSM Oradea pregăteşte startul sezonului oficial, primele confruntări pentru trupa pregătită de Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor fiind chiar internaţionale.

La turneul preliminar din faza inaugurală a LEN Champions League, programat în perioada 30 septembrie - 2 octombrie, Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea, vor participa patru echipe, alături de gazdele de la CSM urmând a mai fi prezente: RN Savona (din Italia), Galatasaray Istanbul (Turcia) şi ASA Tel-Aviv (Israel).

Se va juca în sistemul fiecare cu fiecare, iar la final, ocupantele primelor două locuri se vor califica pentru următorul tur al LEN Champions League, în timp ce celelalte două formaţii vor continua în cea de-a doua competiţie continentală, LEN EuroCup.

Meciurile vor avea loc vineri şi sâmbătă cu începere de la ora 18, iar duminică, ultima etapă va debuta de la ora 10.

În runda inaugurală, CSM Oradea se va duela vineri, de la ora 19:30, cu israelienii de la ASA Tel Aviv. Sâmbătă, în etapa a doua, vicecampionii României vor juca în compania turcilor de la Galatasaray Istanbul, pentru ca duminică, în ultimul joc să se dueleze cu italienii de la RN Savona.

Conform conducerii clubului bihorean, în perspectiva acestui turneu, lotul CSM-ului se pregăteşte în formulă completă, după ce şi sportivii aflaţi în programul echipei naţionale a României, care a participat la Campionatul European din Croaţia, s-au întors acasă şi s-au alăturat în pregătiri celorlalţi componenţi ai trupei orădene.


Programul turneului de Liga Campionilor Europeni la polo de la Oradea din acest weekend:

Vineri, 30 septembrie
Ora 18:00  RN Savona - Galatasaray Istanbul
Ora 19:30  CSM Oradea - ASA Tel-Aviv

Sâmbătă, 1 octombrie
Ora 18:00  ASA Tel-Aviv - RN Savona
Ora 19:30  Galatasaray Istanbul - CSM Oradea

Duminică, 2 octombrie
Ora 10:00  Galatasaray Istanbul - ASA Tel-Aviv
Ora 11:30  CSM Oradea - RN Savona


După cum anunţă clubul CSM Oradea, accesul spectatorilor la meciurile din cadrul turneului LEN Champions League se va face pe bază de bilet.

Preţurile sunt de 20 lei/zi de competiţie pentru adulţi, respectiv de 5 lei/zi de competiţie pentru elevi.

"Comercializarea biletelor se va face prin intermediul platformei Eventbook.ro, respectiv la casieria de la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Biletele vor fi fără loc", transmit organizatorii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!