La doar două zile după victoria din faţa echipei din Târgu Secuiesc, tinerele baschetbaliste de la BCU Oradea au disputat luni, la Arena Antonio Alexe, un nou joc în cadrul Campionatului Naţional U16. De această dată, adversarele elevelor antrenorilor Ioana şi Daniel Anica au fost cele de la CSS nr. 4 Bucureşti, formaţie care a reuşit să se impună la o diferenţă de două puncte, cu scorul de 49-47.

În pofida unui adversar nu foarte puternic, orădencele au cedat fizic începând cu jumătatea sfertului III. Dar, impulsionate din tribună de un număr mare de suporteri veniţi pentru un meci de baschet juvenil, au jucat la victorie până in ultimele secunde.

Din cauza unor greşeli individuale, BCU Oradea nu a reuşit însă să simtă gustul victoriei şi de această dată.

Bihorencele speră acum într-o revanşă la Bucureşti, sâmbătă, pe 1 februarie, când vor juca în sala Universităţii Lumina.

Marcatoarele echipei BCU în jocul de luni au fost: Anisia Croitoru, cu 13 puncte, Oana Ceh, cu 11 puncte, Lorena Milas, autoare a 8 puncte, Alexia Creţ, cu 7 puncte, Alexia Ilea, cu 6 puncte, şi Szallai Kira, autoare a 2 puncte. Au mai jucat şi: Iasmina Buştean, Papp Anna, Viviana Silaghi, Flavia Dan, Iulia Huciu şi Daria Condurache.