Un tânăr din localitatea bihoreană Târguşor, comuna Cherechiu, este anchetat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului, după ce, miercuri, beat turtă fiind, s-a urcat la volanul maşinii şi s-a oprit cu ea într-un copac de pe marginea drumului. 

Incidentul rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 15, fiind descoperit de poliţiştii rutieri din Marghita. "Este vorba despre un tânăr în vârstă de 28 ani, localnic din Târguşor care, în timp ce se afla în trafic, la volanul maşinii, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit carosabilul și a acroșat niște arbori", se precizează în informarea transmisă, joi, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

Testat la faţa locului de poliţişti, tânărul s-a dovedit beat criţă. "Avea o concentrație alcoolică de 1,75 mg/l alcool pur în aerul expirat şi, din verificările făcute, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule".

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. Şoferul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Marghita.