Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Oradea și-a petrecut noaptea în arestul Poliției Bihor, după ce sâmbătă, în miezul zilei, a fost prins conducând beat și cu permisul anulat, prin centrul municipiului.

Orădeanul a fost descoperit la volan sâmbătă în jurul orei 12, pe strada Traian Moșoiu.

„Acesta a fost depistat în trafic de polițiștii Biroului Rutier Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, anunță un comunicat transmis duminică de agentul șef Alin Laza, de la biroul de presă al Poliției Bihor.

Polițiștii au descoperit și că șoferul avea permisul anulat, astfel că au decis să-l cazeze pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Bihor.

El nu este singurul care s-a ales cu dosar penal sâmbătă în Bihor.

Drogați, fără permise...

Un alt orădean, de 22 de ani, este anchetat pentru că în jurul orei 22.50 conducea pe Bulevardul Ștefan cel Mare după ce ar fi consumat substanțe interzise.

„În urma testării preliminare cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului unor substanțe interzise”, arată informarea.

În aceeași zi, un alt tânăr de 26 de ani, din Carei, a fost prins în Stâncești conducând cu permisul suspendat în jurul orei 14.20, iar un altul, de aceeași vârstă, din Aleșd, a fost depistat la ora 22, conducând prin oraș un moped neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și o fată de 21 de ani din Urvind a fost prinsă conducând între Hotar și Telechiu, tot fără a avea permis de conducere.

În toate aceste cazuri, polițiștii continuă anchetele.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!