Un bihorean în vârstă de 50 ani din localitatea Bicaci este anchetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice după ce, băut fiind la volanul tractorului, a acroşat cu discul tras de vehicul un autoturism parcat pe marginea drumului, chiar în sat.

Bărbatul a fost dat pe mâna poliţiştilor de proprietarul maşinii lovite, după cum reiese dintr-un comunicat transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Potrivit informării, incidentul s-a produs sâmbătă seara, fiind anunţat la numărul de urgenţă 112 la ora 19.00. "Polițiștii Secţiei nr. 9 de Poliţie Rurală Cefa au fost sesizați prin sistemul de urgență 112 de un bărbat de 34 de ani, din localitatea bihoreană Husasău de Criș că autoturismul său, parcat în fața unui imobil din localitatea Bicaci, a fost acroșat cu discul tras de un tractor", se precizează în document.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. Şoferul tractorului, un bărbat de 50 ani din Bicaci, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, prezentând o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", se mai arată în comunicat. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Cefa.