Un tânăr de 20 ani din judeţul Neamţ s-a ales cu dosar penal, după ce poliţiştii l-au prins băut şi fără permis la volanul unei maşini furate.

Incidentul s-a petrecut, luni, în comuna Şuncuiuş. "Poliţiştii Postului de Poliţie Şuncuiuş au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător a refuzat să oprească autovehiculul", a explicat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Agenţii au pornit imediat în urmărirea maşinii, reuşind să o ajungă şi să o blocheze pe şosea. Nu mică le-a fost mirarea să constate că la volan se afla un tânăr de 20 ani, beat dar şi fără permis.

Mai mult, nici autoturismul nu era al lui. "Maşina aparţinea unei rude şi fusese parcată în faţa unui imobil din Şuncuiuş, tânărul fiind bănuit că a sustras-o în scopul folosinţei", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Ca urmare, tânărul s-a ales acum cu dosar penal şi este suspect pentru conducere fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv pentru furt. "Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Şuncuiuş", a mai declarat subcomisarul Alina Dinu.