O şoferiţă s-a ales cu dosar penal, după ce, marţi seară, s-a urcat beată la volanul unui Audi A4 şi a provocat un accident rutier pe DN1, în Oşorhei.

Incidentul, care din fericire a fost fără victime, a fost anunţat pe numărul de urgenţă 112 marţi seara la ora 23.20.

"Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat persoana bănuită că ar fi condus autoturismul implicat în evenimentul rutier ca fiind o femeie de 36 de ani, din localitatea Floreşti, judeţul Cluj. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Aventurile şoferiţei au fost filmate de un martor aflat într-o altă maşină, iar cele patru înregistrări video au fost postate, miercuri, pe grupul de Facebook Infotrafic Bihor.

În prima înregistrare se vede cum bolidul condus de şoferiţă se "împleticeşte" pe şosea şi loveşte o mașină Dacia Duster, iar în următoarele trei este prezentat spectacolul oferit de femeie care încearcă să "păcălească" etilotestul, prefăcându-se doar că suflă.

Femeia s-a ales acum cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vezi aici VIDEO cu impactul, și aici dialogul femeii cu polițiștii!